Over Ons

VEGAN BEAUTY is een duurzaam en jonge start-up die elke dag streeft om maatschappelijk verantwoord te ondernemen! Niet alleen door de producten die wij verkopen, maar ook op logistiek en ecologisch vlak.

* Op deze webshop zal  je enkel cosmeticaproducten / accessoires terugvinden die uitsluitend VEGAN zijn. Moest dit niet het geval zijn dan zal dit ALTIJD aangegeven zijn. Bij de omschrijving van de producten zal steeds een logo van 'VEGAN FRIENDLY' aanwezig zijn om dit te garanderen! 

* De keuze van producten in de webshop wordt mede gebaseerd op de verpakking van deze producten, bij voorkeur zonder plastic en zoveel mogelijk papieren/kartonnen/glazen verpakking.Soms worden dozen hergebruikt, alsook opvulmateriaal, inpakpapier,...

* Wij vragen onze leveranciers om te verzenden zonder plastic. Dit lukt niet altijd maar we zullen dit altijd nastreven. Zo beïnvloeden wij de gehele productieketen om duurzamer te worden.

* De CO2-uitstoot van onze onderneming wordt door ons gecompenseerd door het planten van bomen in samenwerking met Treesforall.

De verzending van onze producten ligt tussen de 1 à 4 dagen naargelang de voorraad.

Voor meer info: www.veganbeauty.be

Locatie

Adres

Stijn Streuvelslaan 29 - 1980 EPPEGEM (Zemst)

Openingsuren

Op afspraak

Contact

Links naar sociale media: